Åsa Keane ny VD på Landskapslaget

Åsa Keane, tidigare hållbarhetsstrateg och gruppchef på White arkitekter, blir VD för ett av Sveriges ledande kontor för stadsbyggnad och landskapsarkitektur.

– Det ska bli mycket roligt att få leda Landskapslaget. Jag brinner för det som är företagets kärnverksamhet – att våra miljöer ska vara vackra, innehålla välmående grönska och att ekosystemen är resilienta så att vi kan möta framtida klimatförändring. Medarbetarna har ett stort engagemang i de gemensamma rummen i den täta staden, säjer Åsa Keane.

– Åsa har drivit hållbarhetsfrågor t.ex. i projektet c/o city. Vi är väldigt glada att Åsa Keane blir en del av vårt lag, säger Bengt Sandlund styrelsens ordförande.

– Rekryteringen av Åsa är ett värdefullt tillskott som innebär att Landskapslaget ytterligare stärker vår profil som ett ledande företag inom jämlik stadsplanering, säger styrelseledamoten Göran Cars.

Åsa börjar i februari

Foto: Max Goldstein